۶ درمان غذایی برای جلوگیری از غلظت خون

۱۶ مرداد ۱۴۰۲ 293 بازدید بدون دیدگاه

 ۶ درمان غذایی برای جلوگیری از غلظت خون

غلظت خون می‌تواند موجب لخته شدن خون و توقف جریان خون شود، این روند آسیب‌های جدی سلامتی مانند سکته مغزی و حمله قلبی را به همراه دارد اما رقیق شدن خون می‌تواند از این اتفاق جلوگیری کند. بر اساس اعلام دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت، مصرف این ۶ ماده غذایی بر جلوگیری از غلظت خون تاثیر دارد.

سیر

دارای خاصیت رقیق کنندگی خون و جلوگیری از لخته شدن خون (در صورت مصرف منظم)

روغن ماهی

تقویت عملکرد مغز، کاهش سکته مغزی و رقیق کردن خون

ویتامین D

جلوگیری از تشکیل لخته خون، کاهش خطر ابتلا به حمله قلبی و سکته مغزی و رقیق کردن خون

زنجبیل

کاهش التهاب گوارشی، کمک به رفع سوء هاضمه و کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی

آووکادو

جلوگیری از تشکیل پلاکت ها، کاهش تشکیل لختهو پیشگیری از بروز سکته مغزی

روغن زیتون

دارای اثر حفاظتی روی سرخرگ های بدن، به تاخیر انداختن چسبندگی پلاکت های خون، کاهش ترومبوکسان (از عوامل افزایش دهنده چسبندگی پلاکت ها)

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x