گوشتش باعث ترمیم استخوان‌ها، ماهیچه‌ها، غضروف، پوست، خون و سایر بافت‌ها می شود

۱۵ آذر ۱۴۰۲ 80 بازدید بدون دیدگاه

پروتئین ها مانند ویتامین ها و سایر ملزومات ساختاری بدن، بسیار ضروری هستند و در خوراکی های مختلف یافت می شوند. هر نوع پروتئین به کار خاصی اختصاص یافته و قسمتی از نیاز بدن را برطرف می کند و بالطبع منابع دسترسی به آن متفاوت است.

بهتر است بدانید که ارزش غذایی یک پروتئین با مقدار اسیدهای آمینه ضروری آن اندازه‌گیری می‌شود. غذاهای مختلف حاوی مقادیر متفاوتی از اسیدهای آمینه ضروری هستند. به‌طور کلی:

  • محصولات حیوانی (مانند: مرغ، گوشت گاو یا ماهی و محصولات لبنی) دارای تمام اسیدهای آمینه ضروری هستند و به عنوان پروتئین “کامل” (یا پروتئین ایده‌آل یا با کیفیت بالا) شناخته می‌شوند.
  • محصولات سویا، کینوا و دانه‌های سبز برگی به نام آمارانت (مصرف در آسیا و مدیترانه) نیز دارای تمام اسیدهای آمینه ضروری هستند.
  • پروتئین‌های گیاهی (لوبیا، عدس، آجیل و غلات کامل) معمولاً فاقد حداقل یکی از اسیدهای آمینه ضروری هستند و پروتئین‌های «ناقص» در نظر گرفته می‌شوند.

بنابراین افرادی که از یک رژیم گیاه‌خواری یا وگان پیروی می‌کنند باید هر روز منابع پروتئینی مختلفی را از ترکیبی از غذاهای گیاهی انتخاب کنند تا مطمئن شوند که ترکیب کافی از اسیدهای آمینه ضروری را دریافت می‌کنند. لازم به ذکر است که اگر از رژیم گیاهخواری یا وگان پیروی می‌کنید، تا زمانی که غذاهای متنوعی می‌خورید، معمولاً می‌توانید پروتئین مورد نیاز خود را دریافت کنید. به عنوان مثال، یک وعده غذایی حاوی غلات و حبوبات، مانند: لوبیا پخته شده روی نان تست، تمام اسیدهای آمینه ضروری موجود در یک غذای گوشتی معمولی را فراهم میکند.

بدن از پروتئین برای ساخت و ترمیم استخوان‌ها، ماهیچه‌ها، غضروف، پوست، خون و سایر بافت‌ها استفاده می‌کند. و گوشت بوقلمون به عنوان ماده ای سرشار از انواع پروتئین و ویتامین میتواند در دسترس و جایگزین گوشت باشد.

طبق مطالعات پزشکی، متخصصان به یافته‌های قابل توجهی در مورد فواید بوقلمون برای سلامتی دست یافته‌اند.

بوقلمون به طور کلی دارای مواد مغذی مفیدی است و نسبت به گوشت قرمز به مراتب با بدن سازگارتر است. بسیاری از مردم به توصیه پزشکان تغذیه، آن را به عنوان جایگزینی برای گوشت و منابع پروتئینی حاوی چربی‌های اشباع در برنامه غذایی خود استفاده می‌کنند.

کاهش خطر سرطان

بوقلمون همچنین منبع عالی «سلنیم» است. برخی از مطالعات نشان داده اند که رژیم غذایی غنی از مواد معدنی ممکن است به پیشگیری از انواع خاصی از سرطان کمک کند، از جمله:

سرطان مثانه

سرطان پستان

سرطان ریه

سرطان معده

مدیریت دیابت

گوشت بوقلمون غذایی با شاخص گلیسمی پایین (GI) است. این بدان معناست که باعث افزایش قند خون نمی شود. اگر دیابت دارید، گنجاندن بوقلمون در رژیم غذایی می تواند به شما در کنترل قند خون کمک کند.

سلامت قلب

غذاهای با شاخص گلیسمی پایین مانند بوقلمون همچنین می توانند به افزایش سطح کلسترول HDL «خوب» در بدن شما کمک کنند. کلسترول LDL (کلسترول بد) می تواند خطر حمله قلبی و سکته را افزایش دهد. با خوردن غذاهایی مانند بوقلمون که کلسترول HDL شما را افزایش می دهد، می توانید مقاومت خود را در برابر این بیماری ها افزایش دهید.

محافظت در برابر زوال شناختی

بوقلمون و سایر انواع طیور بخشی از رژیم غذایی MIND هستند. دانشمندان رژیم غذایی MIND را برای کاهش زوال ذهنی مرتبط با بیماری آلزایمر و سایر علل زوال عقل ایجاد کردند. با خوردن طیور مانند بوقلمون حداقل دو بار در هفته به عنوان بخشی از رژیم غذایی MIND، افراد مسن ممکن است حافظه و مهارت های تفکر خود را حفظ کنند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x