کیک استویا با حضور وزیر بهداشت در یزد رونمایی شد

۳ مرداد ۱۴۰۱ 55 بازدید بدون دیدگاه

کیک یزدی با شیرین کننده طبیعی گیاه استویا با همکاری متخصصین غذا و دارو و یکی از تولید کننده های یزدی تهیه شده و می تواند جایگزین مناسبی برای کیکهایی که با شکر شیرین می شوند باشد

استویا گیاهی ست متعلق به منطقه ای در قاره آمریکا که اخیرا وارد ایران شده و پژوهش هایی برای جایگزینی این ماده به جای شیرین کننده هایی نظیر شکر انجام شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی در حاشیه نشست وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با مدیران سلامت دانشگاه و نیز شورای سلامت استان و اعضای صنف قنادان و صنایع غذایی استان از کیک یزدی تهیه شده با گیاه استویا رونمایی شد.

گفتنی ست استویا( به انگلیسی Stevia) گیاهی با نهایت ارتفاع یک متر، و حداکثر عمر پنج سال با برگ‌های شیرین که بومی آمریکای جنوبی بوده تاب سرما ندارد و مناسب مناطق جنبوبی ایران یا کشت گلخانه ای است. شیرینی قند حاصل از دانه این گیاه ۲۵۰ تا ۳۰۰ برابر دیگر گیاهان قند آور چون نیشکر و چغندر قند و میزان قند موجود در آن ۱۵۰ برابر آنهاست. عصاره‌استویا در صنایع شیرینی سازی، پزشکی و دیگرصنایع خوراکی کاربرد دارد.

 

اخبار آرشیوی و قدیمی

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x