اصناف و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی زیر تیغ بازرسان بهداشتی

وی ادامه داد: نظارت کارشناسان بهداشت محیط  بر رعایت مقررات بهداشتی و شیوه نامه های بهداشتی جهت جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا و برخورد با متخلفان تخلفات مواد غذایی به ویژه شیرینی فروشی ها، اماکن عمومی و رستوران ها از اهداف اجرای این طرح است

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان یزد افزود: در شهرستان یزد روزانه ۱۵ اکیپ بازرسی و ۳ اکیپ نظارتی ستادی در ساعات اداری، غیراداری و ایام تعطیل تا ساعت ۲۳  فعالیت دارند.دکتر موسوی اظهار داشت: همشهریان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلفات با  سامانه ۱۹۰ به صورت شبانه روزی تماس بگیرند.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان یزد تاکید کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف عرضه مواد غذایی فاسد، تاریخ گذشته و عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی بدون هیچ گونه اغماضی واحد متخلف توسط کارشناسان بهداشتی پلمب خواهند شد.